Pouczenie RODO - Newsletter

Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) zwane: RODO, aby móc korzystać z usługi „Newsletter superzdrowe.pl” potrzebne jest wyrażenie przez Państwa odpowiednich zgód, po uprzednim zapoznaniu się z informacjami dotyczącymi przetwarzania Państwa danych osobowych.

Potwierdzenie dodania adresu email do listy newslettera poczytamy jako jednoczesne wyrażenie świadomej i dobrowolnej zgody na:

  1. na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez Primanatura Piotr Podermański, z siedzibą w Bieńkówce 62, 34-212 Bieńkówka, NIP 679-209-05-29, tel.: 48 12 379 4000, adres e-mail: sklep@superzdrowe.pl, pełniącego funkcję administratora danych, w celach marketingu bezpośredniego oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres e-mail Newslettera.
  2. oraz
  3. potwierdzenie, że zapoznałaś/zapoznałeś się z poniższym POUCZENIEM RODO dotyczącym prawa dostępu do treści Twoich danych i możliwości ich poprawiania, w tym z informacją, że Twoja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem Twojego adresu e-mail z listy dystrybucyjnej usługi Newslettera.
Zgoda wyrażona w ten sposób jest równoznaczna z wyrażeniem zgody w formie elektronicznej.

POUCZENIE RODO

Informujemy, że dane w tym celu przetwarzane będą na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) zwane: RODO.

2. Podanie danych osobowych jest dobrowolne lecz niezbędne do otrzymania przez Panią/Pana Newslettera. W przypadku niepodania danych osobowych wysyłka Newslettera będzie niemożliwa.

3. Dane będą przechowywane do momentu wycofania zgody na ich przetwarzanie w celu otrzymywania Newslettera.

4. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. W celu realizacji uprawnień, osoba której dane dotyczą, może wysłać stosowną wiadomość e-mail na adres administratora danych: sklep@superzdrowe.pl.

5. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

6. Inspektorem Ochrony Danych Osobowych jest Alicja Krzywańska-Podermańska, z którą można skontaktować się pod nr tel. 667942646 lub adresem e-mail: info@primanatura.com, od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00 – 16.00.

7. Dane mogą być udostępniane innym podmiotom w celu prawidłowej realizacji usług. Udostępnienie danych podmiotowi przetwarzającemu odbywa się na postawie uprzednio wyrażonej zgody.

8. Dane udostępnione przez Panią/Pana mogą podlegać profilowaniu. W każdym momencie może Pani/Pan zgłosić sprzeciw w związku z takim wykorzystaniem danych.

POTWIERDŹ, JEŚLI SIĘ ZGADZASZ

Aby potwierdzić dodanie adresu e-mail do listy newslettera Sklepu Superzdrowe.pl, kliknij na poniższy link (lub wklej go do pola adresu swojej przeglądarki i naciśnij klawisz Enter)
NEWSLETTER

Niniejsza witryna wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie i w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w urządzeniu końcowym. Informujemy, że masz możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących Cookies w swojej przeglądarce. Jeśli nie akceptujesz naszej opuść tę stronę internetową. Pozostanie na stronie oznacza wyrażenie zgody na korzystanie przez nas z tej technologii.
Rozumiem i zgadzam się. Zamknij.
pixel